Jedálny lístok musí zaujať

Ak prevádzkujete reštauráciu, bar, pohostinstvo, alebo iný druh takéhoto podniku, určite ste už pochopili, že https://www.graphicsoul.sk/napojove-jedalne-listky/ musia vašich zákazníkov zaujať hneď na prvý pohľad. Zároveň, by mal byť elegantný, stručný a pôsobiť takpovediac čisto.

nápojový lístek

Ako lístok zostaviť
Jedálny aj nápojový lístok, by mal obsahovať len základné informácie. V preklade to znamená, že by ste mali ponúkať fixný počet jedál, ku ktorým môžete pridať dennú, alebo špeciálnu ponuku. Zapamätajte si, že sto rôznych pokrmov, nebudú stíhať variť vaši kuchári a navyše sa nejedná ani o ekonomický prístup. Musíte míňať zbytočné peniaze na kvantá surovín, z ktorých polovicu ani nevyužijete. Ak svojim zákazníkom ponúknete dostatočne pestrú, avšak nie príliš širokú ponuku, uvidíte že to bude fungovať.

Obrázky vám nepomôžu
Mnoho vlastníkov reštaurácií, ešte aj dne využíva spôsob propagácie jedál, s ktorým sme sa stretávali tak pätnásť a možno i viac, rokov dozadu. Hovoríme o fotografiách jednotlivých pokrmov priamo v jedálnom lístku. Na to sa však radšej vykašlite. Takáto prezentácia pôsobí lacno a ak navyše nebudete mať vaše jedlá odfotené profesionálne, výsledný efekt nebude taký, ako ste si ho predstavovali.

menu

Zverte to do rúk profesionálom
Návrh a aj samotná realizácia jedálneho, či nápojového lístka patrí do rúk profesionálov. Budete potrebovať kvalitný grafický návrh a taktiež jeho vyhotovenie. Pokiaľ je pre vás táto oblasť totálna španielska dedina, neváhajte minúť niekoľko eur a všetky tieto práce nechať na ľudí, ktorí sa tomu rozumejú. Takto investované peniaze oceníte určite viac, ako nepodarený lístok, ktorý budete môcť iba vyhodiť. Určite zabudnite na tlač na klasickej domácej, alebo kancelárskej tlačiarni. Takáto tlač nie je dostatočne kvalitná na to, aby bol váš lístok dostatočne reprezentatívny.